dimarts, 17 de juny del 2008

Retrat de família (4)


Avui és Llúcia Guaita, una parenta de Ben Mirat, qui ens fa la presentació del persontage del retrat. Diu Llúcia Guaita:



Aquesta dona no és ma tia

ni tampoc la meua padrina.
Però el pare d’aquesta dona
és l’avi de la meua cosina.


Qui és la dona del retrat?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Serà la dona de mon tio

Vista Parcial ha dit...

Efectivament, el pare de "la dona de mon tio" és l'avi de la meua cosina, però "la dona de mon tio" no és ma tia? "Política", com a mínim.

Jesús M. Tibau ha dit...

Com ens fas ballar el cap!

Anònim ha dit...

Però la tia, encara que siga política, continua sent la tia. No? Tenia entés que quan et cases amb algú passes a ser família. Els meus nebots a Emili li diuen Tio -i això que Emili i jo encara no ens hem casat-.

De fet, aprofite per a contar una anècdota graciosa: el meu nebot de 5 anys, supose que, tot reflexionant sobre qüestions de família, un dia em demana que li telefone a Emili, que volia fer-li una pregunta important:-Emili -li diu- el teu germà, què és de mi?

Potser aquesta és la solució al problema! La dona és la germana de la meua tia política -o de mon tio polític-. No és res de mi, pero el seu avi és el pare de la meua cosina...

Anònim ha dit...

Ai, volia dir que el seu pare és l'avi de la meua cosina.

Vista Parcial ha dit...

Jesús i Marta, vosaltres sí que hem feu ballar el cap. No se m'havia ocorregut la resposta que dona Marta, ho confesse. És per això que hem feu pensar doblement. Primer per tal de posar el problema i després per veure què faig amb allò que no havia previst.
Jo havia pensat que la dona en qüestió fóra la mare de Llúcia Guaita. No és sa tia, però el seu pare, el pare de la mare de L. G., és avi de la cosina de L.G.

Anònim ha dit...

Llucía Guaita es filla de la dona del retrat?

Vista Parcial ha dit...

Sí, anònim. Això és el que jo havia pensat.