diumenge, 9 de desembre del 2007

La Càtedra Blasco ja té pàgina web


Estic content. Un passet més. Potser és poca cosa, segons com es mire, però aquestes coses costen, i al final ho hem aconseguit: la Càtedra de Filosofia i Ciutadania Josep Lluís Blasco ja té pàgina web (http://www.uv.es/cablasco). Encara està en fase experimental, encara no ho hem comunicat als patrons (de la càtedra), volem esperar a que estiga més acabada, però ja us convide a tots a fer-li una ullada; una ullada i qualsevol suggeriment que us parega i que ens puga ajudar a millorara-la.

Visiteu-la de tant en tant i podreu estar al dia de les seues activitats (que encara no són moltes, però...). Prompte hi haurà novetats importants. Que tal la convocatòria d’un premi d’assaig de 12000 euros? Si tot va com ha d’anar, en la propera jornada de la càtedra (cinc de març) ho anunciarem oficialment. Toquem ferro!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Magnífic, el mestre (i aquest mot no l'escric endebades) ben s'ho mereix. El que més m'agrada? Sobretot que per tal d'entrar-hi hages d'escriure "cablasco"; apòcope que no comporta la pèrdua d'una part de la llar blasquista, casal del pensament i del civisme. Endavant, passeu, passeu...

Vista Parcial ha dit...

Gràcies, Cavallermigpartit, per aquest comentari tan bonic.