dijous, 6 de novembre del 2008

Confirmat



M'ho acaba de confirmar Vicent Alonso. Enric Sòria i Sam Abrams han acceptat. El mateix Vicent ja havia acceptat abans i es va oferir a fer les gestions amb els altres. Enguany la jornada de la Càtedra de Filosofia i Ciutadania "Josep Lluís Blasco" de la Universitat de València tindrà com a tema "Pensament i assaig literari" i participaran els tres escriptors esementats. L'estructura de les jornades consisteix en tres conferències (una per cadascun) i una taula redona dels tres. Ja us posaré el programa més endavant. De moment, ja tenim, en resum:

Pensament i assaig literari
amb:

Sam Abrams
Vicent Alonso
Enric Sòria

11 de març de 2009
Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació.

Sí ja sé que encara falta molt de temps, però em feia il·lusió dir que ja ho tenim confirmat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Cordons, amic Mirador! La cosa pinta bé. Entenc la teua il·lusió per penjar la info a corre-cuita. Enhorabona, i com no podia ser d'una altra manera: estarem a l'aguait.
Salut.

Emili Morant ha dit...

El primer que he anat a comprovar era si la jornada era entre setmana: és dimecres, una llàstima, encara que si continue treballant per les vesprades potser podria fer una escapadeta matinal a València.

M'he saltat uns quants problemes lògics, però continue llegint-te. Volia proposar-te als premis blocs de les comarques centrals que han convocat els d'El Penjoll, però és que els de la Safor només sabem que som el centre, i ignorem on comença la perifèria :-))). Més seriosament: no sé a quina banda del Xúquer està el teu poble... Tot ignorància.

Quan isca el teu llibre (quan estiga en alguna llibreria) avisa'ns! Com vas dir novembre, deu estar ja a punt...

Vista Parcial ha dit...

És clar que no hi ha res com estar algun dia sense mirar el blog per tal de trobar sorpreses agradables. Gràcies pel missatge, Emili. I gràcies també pel teu, Migpartit.
Sí, efectivament la jornada és dimecres. Si pogueres fer l'escapadeta, Emili, estaria molt bé.
El meu poble és al sud del Xúquer (a la banda no apitxada). Ara miraré quin premi és el que ofereixen els del Penjoll. En qualsevol cas, moltes gràcies pel gest. Em sent honorat.
El llibre: Calcule que eixirà d'imprempta a finals d'aquesta setmana o començament de l'altra. Supose que tardarà una miqueta més en arribar a les llibreries. Ja et diré alguna cosa. El divendres 12 de desembre el presentaré al meu poble i a gener (la data encara no està confirmada) a València; a la Casa del llibre, segons em diuen els dels Servei de Publicacions.
En fi, ja n'aniré parlant al blog.
Gràcies, una altra vegada, pel missatge.

Anònim ha dit...

Per cert, d'acord amb l'oblit de picatge del títol, jo també "cofirme" (temàtica i participants de la jornada). On s'ha d'estampar la signatura?

Vista Parcial ha dit...

Sóc un desastre. Ara mateix corregiré l'error.
En qualsevol cas, gràcies per cofirmar.

Anònim ha dit...

En relació a la jornada de la Càtedra 'Josep Lluís Blasco' d'enguany, recomane la lectura d'un assaig singular: 'Vianant', de Rafa Gomar (El Cep i la Nansa Edicions); singular per tractar-se d'un dietari narratiu, on les reflexions -el moll de l'os de tot dietari 'en ús'- estan passades pel garbell i la lent de la [cosmo]narració gomariana.