dijous, 20 de novembre del 2008

Presentació de "Idees i paraules"


Com que encara és prompte, us ho hauré de recordar més endavant, però us ho anuncie ara ja. El dia 12 de desembre, vivendres i vespra de Santa Llúcia (fira del meu poble), a les 20 h. i al Musical, presentarem Idees i paraules al meu poble. Esteu tots convidats (que no obligats).

Una altra coseta que em fa comboi. Avui en el Quadern de El País ha eixit ja la primera (petita) ressenya. Encara no està (gairebé) el llibre a les llibreries i ja ha eixit una primera nota. El Servei de Publicacions de la Universitat es mou. La veritat és que estan fent-ho molt bé.

4 comentaris:

kirikú ha dit...

Jo ja el tinc a les meues mans (tinc enxufe a publicacions i me l'han passat).

Estic llegint-lo al tren -que és l'únic lloc on puc llegir- i m'agrada, em sent molt propera a les reflexions que fas.

Quan l'acabe el donaré a la biblioteca del meu poble (per cert, Lucia, la bibliotecària, et coneix). Estaria també molt bé que vingueres a presentar-lo allí.

Vista Parcial ha dit...

Gràcies pel missatge kirikú. M'alegre que t'agrade. Ja m'explicaràs això de "l'enxufe" a Publicacions.
Respecte a això de presentar-lo a Manuel, per mi encantat. Si m'ho proposen...

Anònim ha dit...

Hola, Tobies,
actualment Emili i jo estem compartint la lectura del llibre -ens l'anem passant, com els porros-, i a tots dos ens està agradant molt. Em fa gràcia especialment perquè llegir-te en llibre és semblant a llegir-te en blog: ets igual d'esclaridor i igual de digerible. Felicitats pel resultat del llibre, i a vore si ens animem a anar a la presentació.

Vista Parcial ha dit...

Gràcies, Marta. M'ha fet gràcia això que us passeu el llibre tu i Emili, com els porros.
Sí, a veure si us animeu a vindre, em faria molta il·lusió. Després, alguns (prou) anirem a sopar. Si us abellira quedar-vos a sopar, digueu-m'ho per tal de tenir-vos en compte a l'hora de reservar taula.
Urbà diu que també vindrà a la presentació. Seria una bona ocasió per retrobar-vos (perquè crec que ja us coneixeu en persona).