dimarts, 31 de març del 2009

Va de bo (Premi d'assaig "Càtedra Blasco")


Feu clic damunt la imatge

4 comentaris:

Emili Morant ha dit...

Enhorabona, Tobies, per tirar endavant aquest projecte que ja ens havies comentat en alguna ocasió, la cosa marxa. No és la millor època per a cap altra cosa que no siga pensar-ho tot de nou una miqueta... Estaré atent per a llegir els guanyadors - a presentar-me no arribe a temps, les meues dispersions satíriques m'han desviat dels meus costums més reflexius... :-)))

Vista Parcial ha dit...

Una llàstima, doncs. D'ací dos anys es tornarà a convocar; torna als costums!
Una cosa volia dir-te i dir-vos a tots: perdoneu-me si darrerament no estic massa actiu contestant comentaris, (a fer-me seguidor ja vaig renunciar), posant nous enllaços etc. No tinc massa temps per totes aquestes coses. Si ho intente, potser acabaré fartant-me del tot i abandonant el bloc. Així que he decidit, amb el perill de ser descortés, no aclaparar-me més amb tot això i fer el que puc.
Demane disculpes a tots.

Carles ha dit...

Hola Tobies. Tinc un gran dubte. Ja que no se en que tracta la Càtedra Blasco m'agradaria saber si hi ha cap tipus de requisit acadèmic (no s'esmenta al tríptic i no tinc ni idea si es dona per suposat). Ja que, encara que es altament probable que amb sols vint anys no tinga el bagatge cultural i filosòfic necessari per fer alguna cosa de profit, m'agradaria ser capaç de mirar m'ho, encara que siga per prendre-ho com un repte.

Moltíssimes gràcies.

Carles.

Vista Parcial ha dit...

Carles, l'única cosa que compta, a banda de la pertinència del tema, és la qualitat del treball. Es jutgen treballs, no persones.