dimecres, 22 de desembre del 2010

Solatge

Tanquem l’enquesta satisfets. Solatge serà definitivament el títol del llibre. Ens ha agradat a tots. Moltes gràcies Ànonim, sigues qui sigues. Ens has proporcionat un títol bonic i suggeridor, amb una paraula ben sonora. Em recorda un recital d’Ovidi Montllor, en el qual, amb veu de tro, deia: Abans de dir-li salvatge a un home o salvatge a un salvatge. I allò percudia per tota la sala abarrotada, i en els esperits dels qui l’omplíem. Salvatge, solatge, m’agrada la seua sonoritat.

Bé, doncs moltes gràcies a tots per les vostres propostes i pel vostre interés. Gràcies Jesús, Enric, Gonçal, Marta, Marisa, Salvador i Vicent. Moltes gràcies a tots, i una altra vegada (i més si cal) a Anònim; també a l’altre Anònim.

Ara, si m’envieu per correu-e les vostres adreces, em diu l’editora, us farem arribar un exemplar de Solatge quan estiga llest.
tobies.grimaltos@uv.es

4 comentaris:

Jesús Párraga ha dit...

Yuhuuuu! I podria ser dedicat, l'exemplar?

Vista Parcial ha dit...

Serà!

Anònim ha dit...

M´alegre d´haber colaborat en l´enquesta, i sobretot i pel que veig, que la meua propossició resultara tan ben acollida.
Com ja vaig dir en el segon escrit meu, vull gunyar sempre i per això no concursava, i ara, hem toca ser consequent i per tant he de romandre en el fred anonimat.
De manera que a ningú se li acudeixca dir que ell es l´anònim, que ningú envie la seua adreça llevat dels qui s´han identificat doncs l´Anònin, pot ser, en signar-li el teu darrer treball l´identifiques.

Anònim ha dit...

LLEGIREM EL LLIBRE ... I ANIREM A LA SEUA PRESENTACIÓ. FELIÇ ANY NOU FAMILIA!!

IRINA